Ad

Ticker

6/recent/ticker-posts

[Paper 3] Travel Triva Quiz Answers

 


Presenting New Triva Quiz From Travel Triva,  I Know you found the Triva Answer,, so all Answer are here with Question. 


Q1. Where is Europe's most powerful waterfall?

A) Latvia

B) Iceland

C) Ireland

D) Norway

Answer  - Iceland

▪ Iceland is Europe's most powerful waterfall.


Q2. Where is the world's oldest operating dam?

A) Syria

B) United States

C) China

D) India

Answer  - Syria

▪ Syria is the world's oldest operating dam.


Q3. What is Hawaii's 'Diamond Head'?

A) A coral reef

B) A waterfall

C) A volcanic crater

D) A resort area

Answer  - A volcanic crater

▪ A volcanic crater is Hawaii's 'Diamond Head'.


Q4. Where can you find a store that sells only the contents of lost luggage?

A) Scottsboro, Alabama

B) Vancouver, British Columbia

C) Tampa, Florida

D) Baltimore, Maryland

Answer  - Scottsboro, Alabama

▪ Scottsboro, Alabama can you find a store that sells only the contents of lost luggage.


Q5. Which of these states does NOT share its name with a river?

A) Maryland

B) Colorado

C) Minnesota

D) Kentucky

Answer  - Maryland

▪ Maryland states does NOT share its name with a river.


Q6. The Great Dividing Range is the longest mountain range on which continent?

A) South America

B) Australia

C) Africa

D) Asia

Answer  - Australia

▪ The Great Dividing Range is the longest mountain range on Australia continent.


Q7. What state is home to a town called Why?

A) North Dakota

C) B) Arizona

D) Delaware

E) Minnesota

Answer  - Arizona

▪ Arizona state is home to a town called Why.


Q8. Where is the famous Book of Kells located?

A) Dublin, Ireland

B) Edinburgh, Scotland

C) Oxford, England

D) Paris, France

Answer  - Dublin, Ireland

▪ Dublin, Ireland is the famous Book of Kells located.


Q9. St. George's Channel separates which two nations?

A) Spain and Morocco

B) Wales and Ireland

C) England and France

D) India and Sri Lanka

Answer  - Wales and Ireland

▪ St. George's Channel separates Wales and Ireland two nations.


Q10. Where is the oldest international diplomatic U.S. property in the world?

A) Paris, France

B) London, United Kingdom

C) Montreal, Canada

D)Tangier, Morocco

Answer  - Tangier, Morocco

▪ Tangier, Morocco is the oldest international diplomatic U.S. property in the world.